Πύργος: Η 11χρονη που αγνοούνταν βρέθηκε νεκρή, μαχαιρωμένη στον λαιμό -Oμολόγησε ο 37χρονος εξάδελφος της μητέρας της

Πύργος: Η 11χρονη που αγνοούνταν βρέθηκε νεκρή, μαχαιρωμένη στον λαιμό -Oμολόγησε ο 37χρονος εξάδελφος της μητέρας της

Ένα τραγικό γεγονός συγκλόνισε την τοπική κοινότητα του Πύργου, καθώς ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας 11 ετών βρέθηκε νεκρό μετά από άγριο έγκλημα. Ο δράστης, ο 37χρονος θείος της, συνελήφθη και έχει ομολογήσει την ενοχή του.

Η σορός του παιδιού εντοπίστηκε με τραύμα στο λαιμό σε ένα χωράφι στη Μυρτιά της Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, εξάδελφος και κουμπάρος της μητέρας της, δολοφόνησε το ανήλικο κορίτσι χρησιμοποιώντας κατσαβίδι. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα στις 15:45.

Το κορίτσι είχε δηλώσει στους γονείς του ότι θα επισκεφτεί τον παππού της, αλλά αγνοείτο από την προηγούμενη ημέρα, με τις αρχές να εκδίδουν Amber Alert.

Παρά την έκκληση για πληροφορίες, το κορίτσι δεν επέστρεψε στο σπίτι, ενώ μάρτυρες ανέφεραν ότι το είχαν δει περίπου στις 10 το βράδυ έξω να παίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το παιδί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για την εξαφάνιση του παιδιού, συνελήφθη ως ύποπτος ένας 37χρονος, ο οποίος έχει ομολογήσει το έγκλημα.

Ο συλληφθείς, που είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης το 2017, αντιμετωπίζει τώρα την κατηγορία της δολοφονίας. Είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους και υποχρεούταν να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα.

Exit mobile version