Σάμος: Εξαφανίστηκε 74χρονος Ολλανδός τουρίστας – Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Σάμος: Εξαφανίστηκε 74χρονος Ολλανδός τουρίστας - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό του 74χρονου Ολλανδού τουρίστα στην Σάμο. Ο άνδρας αυτός εξαφανίστηκε από την Κυριακή, όταν ξεκίνησε από την περιοχή του Λιμνιώνα για να ακολουθήσει το μονοπάτι 13 προς Κλίμα και επιστροφή προς Αγία Κυριακή και ξανά Λιμνιώνα.

Σύμφωνα με μαρτυρία μιας γυναίκας που διαθέτει ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή, ο άνδρας εθεάθη στο Κλίμα την Κυριακή το μεσημέρι, εμφανώς καταβεβλημένος. Παρόλο που ο ίδιος βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, η διαδρομή που ακολούθησε είναι απαιτητική, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες καθιστούν την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Από την Κυριακή έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη του, ενώ η γυναίκα του δήλωσε ότι το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό, πιθανώς λόγω εξάντλησης της μπαταρίας. Στις έρευνες συμμετέχουν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Σάμου), η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, καθώς και μέλη της Ομάδας Εθελοντών Μαραθοκάμπου.

Η διαδρομή είναι πολύ δύσκολη, ειδικά με τις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ ο άνδρας είχε μόνο ένα μικρό μπουκαλάκι νερό μαζί του. Ταυτόχρονα, σκάφος του Λιμενικού χτενίζει τη θαλάσσια περιοχή προκειμένου να βοηθήσει στον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Exit mobile version