Δηλώσεις Κυρ. Βελόπουλου: “Ο κ. Μητσοτάκης έχει χάσει τη λαϊκή νομιμοποίηση – Η Ελληνική Λύση απαιτεί την παραίτησή του και την άμεση προσφυγή στις κάλπες”

Δηλώσεις Κυρ. Βελόπουλου: "Ο κ. Μητσοτάκης έχει χάσει τη λαϊκή νομιμοποίηση - Η Ελληνική Λύση απαιτεί την παραίτησή του και την άμεση προσφυγή στις κάλπες"

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κατά την πρώτη του τοποθέτηση στη Βουλή μετά τις ευρωεκλογές, αφού αμφισβήτησε το αποτέλεσμα της επιστολικής ψήφου θεωρώντας ότι έγινε κατάφωρη νοθεία, ζήτησε προσφυγή στις κάλπες.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Ο πρωθυπουργός δεν έχει πλέον λαϊκή νομιμοποίηση. Η παραίτηση της κυβέρνησης και η προσφυγή στις κάλπες είναι μονόδρομος. Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε να δώσει συνέντευξη λίγες ώρες μετά την εκλογική συντριβή του, φανερώνει τον πανικό και το σοκ που υπέστη. Οι ισχυρισμοί του όμως αποδεικνύουν ότι δεν είναι απλά εκτός πραγματικότητας, αλλά παραμένει ασύδοτος και αμετανόητος για τα ληστρικά τεκμήρια στους ελεύθερους επαγγελματίες, τους οποίους εκβιάζει με 5ετή φορολογικό έλεγχο αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν. Αμετανόητος για το γάμο των ομοφυλοφίλων, ενώ την ίδια ώρα ψεύδεται για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Αν οι άνθρωποι αυτοί πάνε στα δικαστήρια, θα δικαιωθούν και θα υιοθετήσουν παιδιά. Αμετανόητος για το έγκλημα των Τεμπών. Δεν τολμά ακόμα και να προφέρει την λέξη “Τέμπη” και ενδιαφέρεται μόνο για τα συμφέροντα των ολιγαρχών, με μόνο άγχος του το πότε θα παραλειφθούν τα ηλεκτρικά λεωφορεία! Πανηγυρίζει επειδή οδήγησε το κόμμα του στην χειρότερη εκλογική επίδοση, αγνοώντας το τεράστιο ποσοστό αποχής και λησμονώντας ότι η συμμετοχή στις εκλογές είναι δική του ευθύνη. Ενώ το κράτος καταρρέει αυτός στοχοποιεί το ΑΣΕΠ, δείχνοντας πως έχει σκοπό να αλώσει ό,τι έχει απομείνει από το δημόσιο, όπως ακριβώς έπραξε και με την επιστολική ψήφο, με τον πόθεν έσχες του, που ακόμα δεν το έχει δώσει στην δημοσιότητα, με τα κολοσσιαία σκάνδαλα που πλέον απασχολούν την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη. Ο κ. Μητσοτάκης έχει χάσει τη λαϊκή νομιμοποίηση και το γνωρίζει. Η παραμονή του στην εξουσία θέτει σε κίνδυνο την Ελλάδα, την Κοινωνία, τη Δημοκρατία. Η Ελληνική Λύση απαιτεί την παραίτησή του και την άμεση προσφυγή στις κάλπες»

Exit mobile version