Περιστέρι: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων – Κατασχέθηκαν 14.504 λαθραία καπνικά προϊόντα

Περιστέρι: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων - Κατασχέθηκαν 14.504 λαθραία καπνικά προϊόντα

Η αστυνομία του Περιστερίου προχώρησε στη σύλληψη δύο αλλοδαπών για την εμπορία παράνομων καπνικών προϊόντων στην περιοχή. Κατασχέθηκαν συνολικά 14.504 παράνομα καπνικά προϊόντα και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου κατά τη διάρκεια επιχειρησιακού ελέγχου από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Αστυνομίας Αθηνών. Οι δράστες κατηγορούνται για παραβίαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι αρχές είχαν λάβει πληροφορίες σχετικά με την εμπορία λαθραίων καπνικών προϊόντων σε ένα μίνι μάρκετ στο Περιστέρι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ύποπτους και επιβεβαίωσαν τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο κατάστημα, σε μια κατοικία και σε ένα όχημα, κατασχέθηκαν 14.504 παράνομα καπνικά προϊόντα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου στον αρμόδιο εισαγγελέα με τη σε βάρος τους δικογραφία.

Exit mobile version