Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 16/6/2024

Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 16/6/2024

Για σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Στα κεντρικά και βόρεια ορεινά περιοδικά υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά μπορεί να φτάσουν έως και τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, φτάνοντας στα ηπειρωτικά τους 34 έως 35 βαθμούς Κελσίου, με κάποιες περιοχές στα ανατολικά να φτάνουν τους 36 βαθμούς. Στα νησιά η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 31 και 32 βαθμών Κελσίου, ενώ στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη θα φτάσει τους 33 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί με ταχύτητα 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 έως 3 μποφόρ, ενώ κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενδέχεται να μεταβληθούν σε νοτιοανατολικούς έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version