Στη φυλακή ξανά ο Επαμεινώνδας Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – Θα ξανακριθεί το ελαφρυντικό του σύννομου βίου

Στη φυλακή ξανά ο Επαμεινώνδας Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου - Θα ξανακριθεί το ελαφρυντικό του σύννομου βίου

Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής σε κοινότητα του δήμου Δυτικής Μάνης και αυτή τη στιγμή κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας. Ο πρώην ειδικός φρουρός αναμένεται να επιστρέψει στις φυλακές Δομοκού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρειος Πάγος είχε αναιρέσει την αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου στον πρώην ειδικό φρουρό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Αυτό σημαίνει ότι θα καθίσει για τέταρτη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για να κριθεί εκ νέου αν θα πρέπει ή όχι να του αναγνωριστεί το επίμαχο ελαφρυντικό, βάσει του οποίου έσπασαν τα ισόβια στα οποία τον είχε καταδικάσει πρωτοδίκως το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας, για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008.

Exit mobile version