Βόλος: 82χρονη έχασε τη ζωή της στο Στεφανοβίκειο, έπειτα από κατανάλωση μολυσμένου νερού

Βόλος: 82χρονη έχασε τη ζωή της στο Στεφανοβίκειο, έπειτα από κατανάλωση μολυσμένου νερού

Μια 82χρονη γυναίκα από το Στεφανοβίκειο Βόλου στη Μαγνησία έγινε το δεύτερο θύμα των συνεπειών της μαζικής κατανάλωσης μολυσμένου νερού. Μετά τη νόσησή της, παρουσίασε εντός ολίγων ωρών έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και υψηλό πυρετό.

Όπως δημοσίευσε το newspaper, η γυναίκα ακολούθησε θεραπευτική αγωγή που της συνέστησαν ιατροί από το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, αλλά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε επείγοντα σε κλινική του Βόλου, όπου και κατέληξε από ανακοπή καρδιάς, εξαιτίας της ολικής εξάντλησης του οργανισμού της.

Η εν λόγω γυναίκα είχε μετακομίσει πρόσφατα από τη Νέα Αγχίαλο στο σπίτι της κόρης της στο Στεφανοβίκειο, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουνίου, ένα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μαζί με τεχνικούς της ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου, ερευνούν τη δεξαμενή που τροφοδοτεί το δίκτυο, με σκοπό να ληφθούν δείγματα νερού για εργαστηριακό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθούν ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έξαρση της γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, είχε γίνει έλεγχος στις τρεις γεωτρήσεις ύδατος των χωριών Ριζομύλου και Στεφανοβικείου, όπου την περασμένη Παρασκευή ανιχνεύθηκαν πολλαπλά κρούσματα γαστρεντερίτιδας.

Exit mobile version