Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 17/6/2024

Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 17/6/2024

Για σήμερα, Δευτέρα 17/6/2024, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις και μεμονωμένες βροχές στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή άνοδο, φτάνοντας στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου, στη νησιωτική χώρα τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές στα δυτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα γύρω ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version