Παρέμβαση Χάρη Δούκα στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ:  «Το κόμμα δεν έπεισε τους ψηφοφόρους – άμεση, μαζική προσφυγή στον κόσμο μας»

Παρέμβαση Χάρη Δούκα στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ:  «Το κόμμα δεν έπεισε τους ψηφοφόρους - άμεση, μαζική προσφυγή στον κόσμο μας»

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, πραγματοποίησε ηχηρή παρέμβαση για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας την ανάγκη να δοθεί άμεσα ο λόγος στη βάση του κόμματος ως την μόνη αποτελεσματική διέξοδο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Καθημερινή της Κυριακής», μεταξύ άλλων δήλωσε: «Το μεγάλο μας όπλο είναι ο κόσμος. Η μόνη αποτελεσματική διέξοδος είναι να δώσουμε τον λόγο στη βάση, αλλιώς η κρίση θα βαθαίνει και θα πολλαπλασιάζεται. Αφετηρία της επανεκκίνησής μας πρέπει να είναι η άμεση, μαζική προσφυγή στον κόσμο μας».

Σε ερώτηση για τον ρόλο του και τη συμμετοχή του σε ενδεχόμενη εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ανέφερε:

«Αυτή την ώρα προέχει να συμφωνήσουμε και να χαράξουμε τον οδικό χάρτη των αλλαγών που πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν».

«Οι ψηφοφόροι του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου υπάρχουν, είναι πολλοί και είναι σε αναμονή. Προσδοκούν βιώσιμες πρωτοβουλίες και πολιτικές κινήσεις που θα οδηγήσουν στην επανεκκίνηση τη μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και στη διαμόρφωση μιας νέας εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης του τόπου. Ελπίζουν να ξαναβρεθούν σε πρώτο πλάνο και η πυξίδα να γυρίσει στα πραγματικά προβλήματα, σε λύσεις για τους πολλούς και όχι για τους λίγους, ελπίζουν να λειτουργήσει το κράτος δικαίου, η ισονομία και η ισοπολιτεία, ελπίζουν να δοθεί χώρος στις δυνάμεις της δημιουργίας. Όμως δεν θα περιμένουν επ’ αόριστον, ο χρόνος εξαντλείται. Η χώρα δεν έχει άλλο χρόνο να περιμένει».

Exit mobile version