Νικήτας Κακλαμάνης για τον ανασχηματισμό: «Περίμενα να ήταν τολμηρότερος και πιο βαθύς» – «Υπάρχει δυσαρέσκεια εντός της ΝΔ»

Νικήτας Κακλαμάνης για τον ανασχηματισμό: «Περίμενα να ήταν τολμηρότερος και πιο βαθύς» - «Υπάρχει δυσαρέσκεια εντός της ΝΔ»

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, επιβεβαίωσε τη δυσαρέσκεια εντός του κόμματος μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Επισήμανε ότι θα πρέπει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να συζητήσουν τα θέματα “εντός των τειχών”.

Σχετικά με τον ανασχηματισμό είπε:

«το μήνυμα που μας έστειλαν οι πολίτες ήταν πολύ ηχηρό. Η ΝΔ σε απόλυτους αριθμούς συγκέντρωσε τον μικρότερο αριθμό ψήφων των τελευταίων ετών. Αυτό το μήνυμα νομίζω πως με τον ανασχηματισμό που έγινε και είναι στα δικαιώματα του εκάστοτε πρωθυπουργού, δεν είναι αντίστοιχος της δύναμης αυτού του μηνύματος. Γιατί στην ουσία έγινε ένας ανασχηματισμός που ήταν 11 άτομα σε μια κυβέρνηση 64 ατόμων. Ο κόσμος κατά κύριο λόγο αποδοκίμασε κυβερνητικές πολιτικές, δεν αποδοκίμασε την παράταξη. Περίμενα να ήταν τολμηρότερος και πιο βαθύς. Έγινε αυτό, καλή τύχη, εγώ θα στηρίξω την κυβέρνηση και θα κάνω κριτική εκεί που πρέπει, και εύχομαι να έχω πέσει έξω».

Αναφορικά με τη δυσαρέσκεια εντός της ΝΔ, παραδέχτηκε ότι «υπάρχει αλλά αυτά είναι θέματα που ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνει σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και πρέπει να τα συζητήσουμε εντός των τειχών. (Η δυσαρέσκεια) είναι από αντικειμενικοί λόγοι μέχρι άκυρες φιλοδοξίες κάποιων συναδέρφων».

Exit mobile version