Κασσελάκης: «Θα είμαι υποψήφιος στις διαδικασίες για την κεντροαριστερά ακόμη και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα

Κασσελάκης: «Θα είμαι υποψήφιος στις διαδικασίες για την κεντροαριστερά ακόμη και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατέστησε σαφές σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ότι σε περίπτωση που δημιουργηθεί κοινό σχήμα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, θα καταθέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του σχήματος και την πρωθυπουργία.

Σχετικά με την πρόταση του Νίκου Παππά για κοινό ψηφοδέλτιο με κάλπες ώστε να εκλεγεί από την βάση κοινός υποψήφιος για την πρωθυπουργία, είπε ότι εάν η κοινωνία επιθυμεί αυτό το νέο κυβερνητικό σχήμα, θα εξετάσει σοβαρά την υποψηφιότητά του.

Ο ίδιος επισήμανε ότι δεν πιστεύει στις συμφωνίες κορυφής αλλά στη λαϊκή νομιμοποίηση, εκφράζοντας τη δέσμευσή του να εξακολουθήσει να εργάζεται για την προοδευτική αναγέννηση της χώρας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επιβεβαίωσε ότι θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει την ηγεσία ακόμα και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας ότι «Έχω πει ότι δεν θα προδώσω τον κόσμο που με έχει υποστηρίξει απέναντι σε αντίξοες συνθήκες, αυτός ο κόσμος απαιτεί να συνεχίσω και να έχουμε μία μεγάλη προοδευτική παράταξη».

Exit mobile version