Τραγωδία σε γλέντι στο Λασίθι: Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του

Τραγωδία σε γλέντι στο Λασίθι: Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το γλέντι στο Λασίθι της Κρήτης όταν ένας άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά του μπατζανάκη του, πιθανότατα κατά λάθος, το βράδυ της Τετάρτης (3/7).

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, οι δύο άνδρες συμμετείχαν σε γιορτή για την κουρά των προβάτων και είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Κατά τη διάρκεια της γιορτής άρχισαν να ρίχνουν μπαλωθιές στον αέρα, όταν μία από τις σφαίρες βρήκε τον άτυχο άνδρα.

Δύο γυναίκες εντόπισαν τον άνδρα πεσμένο στον δρόμο. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με τη σφαίρα που δέχθηκε στα πλευρά να αποδεικνύεται μοιραία.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του 36χρονου παραδόθηκε στις αρχές. Ο άνδρας, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το μοιραίο πιστόλι όταν συνειδητοποίησε την τραγωδία, σε σημείο που δεν θυμάται ακριβώς.

Αρχικά, οι αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για δίκαννο κυνηγετικό όπλο, ωστόσο η πλευρά του δράστη αναφέρει ότι πρόκειται για πιστόλι. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά οι Αρχές της Κρήτης προχωρούν σε αυτοψία, συλλέγουν όλα τα στοιχεία και λαμβάνουν καταθέσεις για να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Exit mobile version