Άννα Διαμαντοπούλου στον Ρ/Σ «ΣΚΑΪ 100,3 FM»: «Εξετάζω σοβαρά να είμαι υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ»

Άννα Διαμαντοπούλου στον Ρ/Σ «ΣΚΑΪ 100,3 FM»: «Εξετάζω σοβαρά να είμαι υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ»

Η Άννα Διαμαντοπούλου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου, δηλώνοντας ότι “δεν θα είμαι απούσα σε αυτή την ιστορία”.

Σε συνέντευξή της στον “ΣΚΑΪ 100,3 FM”, ανέφερε: “Η διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ είναι η πιο κρίσιμη από την κρίση και μετά, γιατί όλο το πολιτικό σύστημα ρευστοποιείται. Η Ν.Δ. μετά από έναν πενταετή κύκλο που δείχνει ότι κλείνει, σε πολλές πλευρές δεν υπάρχει το αφήγημα που σε μεγάλο βαθμό έχει επικοινωνιακά χαρακτηριστικά. Από τότε που το ΠΑΣΟΚ ήταν στο 44% και στους 3,5 εκατ. ψηφοφόρους, τώρα έφτασε σε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες”.

Αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι βρίσκεται “σε βέρτιγκο” και υπογράμμισε την ανάγκη για “ένα ισχυρό και δυνατό κόμμα που θα έχει μια κούρσα στις επόμενες εκλογές, την ίδια στιγμή που κινδυνεύει να ιταλοποιηθεί το πολιτικό σύστημα”.

Η Άννα Διαμαντοπούλου πιστεύει ότι υπάρχει χρόνος να αντιστραφεί το κλίμα για το ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι το πρόσωπο που θα αναδειχθεί στην ηγεσία του κόμματος πρέπει “να μπει μπροστά και να εμπνεύσει τον κόσμο, να δώσει τα εχέγγυα τι έχει κάνει και τι θα κάνει”.

Διέψευσε τις φήμες ότι μαζεύει υπογραφές για την υποψηφιότητά της και επέκρινε τους “κομματικούς μηχανισμούς”, λέγοντας ότι “μας έφεραν εδώ που μας έφεραν”.

Exit mobile version