Βοιωτία: Ψευδής η καταγγελία για βιασμό – Συνελήφθη η 32χρονη

Ψευδής αποδείχθηκε ο βιασμός που κατήγγειλε η 32χρονη στη Βοιωτία, χτες το πρωί (24.07.2024). Η ίδια, παρουσία Εισαγγελέα και ψυχολόγου, παραδέχτηκε ότι δεν υπήρξε ποτέ βιασμός και πως επινόησε τα πάντα. Σημειώνεται ότι η 32χρονη αρνήθηκε πεισματικά να εξεταστεί από ιατροδικαστή, όταν κατήγγειλε τον υποτιθέμενο βιασμό στην Ελληνική Αστυνομία, γεγονός που δημιούργησε υποψίες για τον ισχυρισμό της.

Οι Αρχές είχαν αμφιβολίες, καθώς οι κάμερες ασφαλείας από το σημείο όπου ισχυρίζεται ότι “απήχθη”, δεν έδειξαν τίποτα.

Το ιστορικό της καταγγελίας

Η 32χρονη γυναίκα είχε καταγγείλει ότι χθες το πρωί έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις άνδρες στην παραλία Αγίου Ισίδωρου στη Βοιωτία. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, είχε κλείσει ραντεβού με έναν άγνωστο άνδρα που γνώρισε το internet και βρέθηκε εκεί.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται, έφτασε όχημα με τέσσερις άνδρες, ένας εκ των οποίων την πλησίασε, της έκλεισε το στόμα και τα μάτια και την “απήγαγε” βάζοντάς την με τη βία στο όχημα.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι την οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία και ενώ οι τρεις άνδρες την κρατούσαν ακινητοποιημένη, ο τέταρτος τη βίασε στο καπό του αυτοκινήτου. Τέλος, αφότου ολοκλήρωσαν τον υποτιθέμενο βιασμό, την παράτησαν στο δρόμο.

Ένας από τους ισχυρισμούς, που προκάλεσε την καχυποψία των Αρχών, ήταν το γεγονός πως η 32χρονη ισχυρίστηκε ότι στον γυρισμό, ενώ βρισκόταν στο όχημα, το μαντήλι που είχε στα μάτια της μετακινήθηκε, με αποτέλεσμα να δει τον άνδρα που την βίασε. Φυσικά, καμία εξήγηση δεν έδωσε πως κατάφερε να αναγνωρίσει τον άνδρα που τη βίασε τον οποίο δεν έβλεπε κατά την πράξη, αλλά κατάφερε να αναγνωρίσει εντός του οχήματος, ανάμεσα στους άλλους τρεις άνδρες.

Στις Αρχές ανέφερε ότι πρόκειται για έναν νεαρό καστανόξανθο ψηλό άνδρα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να τον αναγνωρίσει στην περίπτωση της σύλληψής του.

Η υπόθεση έληξε, όταν η 32χρονη ομολόγησε ότι πρόκειται για ψευδή καταγγελία ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Exit mobile version