Απίστευτη επίθεση Τραμπ στην Κάμαλα Χάρις – «Τρελή της Αριστεράς, θέλει να εκτελούνται μωρά»

Απίστευτη επίθεση Τραμπ στην Κάμαλα Χάρις - «Τρελή της Αριστεράς, θέλει να εκτελούνται μωρά»

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον της Κάμαλα Χάρις, της υποψηφίας των Δημοκρατικών, ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου. Σε ομιλία του στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, ο Τραμπ χαρακτήρισε τη Χάρις «τρελή της ριζοσπαστικής Αριστεράς» και ισχυρίστηκε ότι θα καταστρέψει τη χώρα αν εκλεγεί.

Ο Τραμπ, στην πρώτη του προεκλογική ομιλία μετά την ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν ότι αποσύρεται από την κούρσα, δεν δίστασε να αποκαλέσει τη Χάρις «Κάμαλα η ψεύτρα». Επιπλέον, την κατηγόρησε ότι τάσσεται υπέρ της «εκτέλεσης μωρών» με το πρόγραμμα της για τις αμβλώσεις, υποστηρίζοντας ότι επιδιώκει αμβλώσεις μέχρι τον όγδοο και τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης, ακόμα και μετά τη γέννα.

Αναφερόμενος στην απόφαση του Μπάιντεν να αποσυρθεί, ο Τραμπ κατηγόρησε τους ηγέτες του Δημοκρατικού κόμματος ότι ανάγκασαν τον απερχόμενο πρόεδρο να εγκαταλείψει κατά τρόπο «πολύ αντιδημοκρατικό». «Τώρα, έχουμε νέο θύμα να νικήσουμε», είπε ο Τραμπ, προτού καταφερθεί εναντίον της Χάρις, ειδικά για τα πεπραγμένα της στα πεδία της εξωτερικής πολιτικής και της μετανάστευσης.

Τέλος, ο Τραμπ αναρωτήθηκε σαρκαστικά αν οι Δημοκρατικοί θα στείλουν τρίτο υποψήφιο, σε περίπτωση που οι Ρεπουμπλικάνοι αρχίσουν να προηγούνται με μεγάλη διαφορά στις δημοσκοπήσεις.

Exit mobile version