Πέθανε η 38χρονη έγκυος μετά από τριπλή ανακοπή – Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας.

Πέθανε η 38χρονη έγκυος μετά από τριπλή ανακοπή - Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας.

Η έγκυος γυναίκα που υπέστη τρεις ανακοπές καρδιάς στην Πάτρα και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η 38χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο λόγω σοβαρών επιπλοκών που παρουσίασε το αίμα της.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, υπέστη τρεις ανακοπές καρδιάς, με τους γιατρούς να προχωρούν άμεσα σε διασωλήνωσή της και να την εισάγουν στη ΜΕΘ. Οι γιατροί πραγματοποίησαν καισαρική τομή για να σώσουν το μωρό, το οποίο δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.

Παρά τις εντατικές προσπάθειες των γιατρών, η 38χρονη γυναίκα δεν κατάφερε να επιβιώσει και κατέληξε ύστερα από αρκετές ώρες σκληρής μάχης.

Exit mobile version