Μεσσηνία: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση νταλίκας με τα τρία ΙΧ αυτοκίνητα– Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά 13 χρόνων και 8 μηνών

Μεσσηνία: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση νταλίκας με τα τρία ΙΧ αυτοκίνητα– Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά 13 χρόνων και 8 μηνών

Μια διπλή οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, κοντά στην περιοχή Ελαία, στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχασαν τη ζωή τους ένας 38χρονος άνδρας, η ενός έτους κόρη του, ένας 44χρονος άνδρας και η 13χρονη κόρη του. Σοβαρά τραυματίστηκαν ο 6χρονος γιος του 38χρονου και ο 19χρονος γιος του 44χρονου.

Το πολύνεκρο τροχαίο προκλήθηκε όταν νταλίκα που οδηγούσε ένας 39χρονος, με κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανετράπη και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα ΙΧ.

Αρχικά, η νταλίκα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του 38χρονου, στο οποίο επέβαιναν η σύζυγός του, η ενός έτους κόρη τους και ο 6χρονος γιος τους. Στη συνέχεια, η νταλίκα συγκρούστηκε με δεύτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος, στο οποίο επέβαιναν η 13χρονη κόρη του, ο 19χρονος γιος του και η 66χρονη γιαγιά των παιδιών.

Τέλος, η νταλίκα συγκρούστηκε με τρίτο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 35χρονος με συνοδηγό έναν 66χρονο.

Άμεσα στο σημείο έφθασαν πυροσβέστες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί. Από τα συντρίμμια απεγκλωβίστηκαν νεκροί ο 38χρονος, ο 44χρονος και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Ο 6χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, ενώ ο 19χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Η 38χρονη σύζυγος του οδηγού του πρώτου ΙΧ, η 66χρονη από το δεύτερο αυτοκίνητο και ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκαν ελαφρύτερα. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του τρίτου αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκαν.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού δυστυχήματος.

Exit mobile version