Ο Σάσα Βεζένκοφ και επίσημα επέστρεψε στον Ολυμπιακό

Ο Σάσα Βεζένκοφ και επίσημα επέστρεψε στον Ολυμπιακό

Είναι πλέον επίσημο. Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό, την ομάδα που θεωρεί σπίτι του, με πενταετές συμβόλαιο, ενισχύοντας σημαντικά τις πιθανότητες των Πειραιωτών στην EuroLeague. Ο Βούλγαρος φόργουορντ εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του, τονίζοντας ότι στον Ολυμπιακό αισθάνεται σαν να έχει γυρίσει στην οικογένειά του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις με την ομάδα.

Ο Σάσα Βεζένκοφ στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε μεταξύ άλλων:

 «Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους γιατί χωρίς αυτούς η επιστροφή μου δεν θα έπαιρνε σάρκα και οστά και τον κόσμο που μέσα στην ζεστή ήταν εδώ. Μέσα στην χρονιά δεν έπαψα να λαμβάνω μηνύματα από τον κόσμο. Ο κόσμος χαιρόταν με την χαρά μου και τα παιχνίδια μου στο ΝΒΑ. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και στόχος αν και είναι νωρίς είναι κορυφή. Χαίρομαι που βρίσκομαι πίσω μαζί μας να συνυπαρξω με τους συμπαίκτες μου και με τους νέους παίκτες για να πετύχουμε τους στόχους μας.»

 «Οι αναμνήσεις δε μπορούν να ξεχαστούν και ένιωθα ότι είχα συντροφιά. Οι ώρες ήταν δύσκολες και έπαιξε ρόλο αυτή η επαφή γιατί εδώ είναι το σπίτι μου. Είμαστε οικογένεια. Οι Ράπτορς κατάλαβαν τα θέλω μου και νοιάζονται για τους παίκτες τους και τους ευχαριστώ. Ο προπονητής αντιλήφθηκε πλήρως την κατάσταση κι ακόμα κι αν δεν έχουμε δουλέψει μαζί τον ευχαριστώ.»

Για το αν σκεφτόταν να ξαναδοκιμάσει την τύχη του στο NBA: «Το σκεφτόμουν μέρες αν θέλω να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό μου και περισσότερο συναισθηματικά γιατί η πρώτη χρονιά ήταν δύσκολη. Το πιο σημαντικό είναι να ναι χαρούμενος και να αγωνίζομαι για τίτλους, οπότε αυτή ήταν για μένα η πιο σωστή απόφαση με βάση τα κριτήρια μου. Είμαι γεμάτος. Στο τέλος της μέρας το μότο μου είναι ότι δεν είναι όλα για  όλους. Δεν ταιριάζουμε στα πάντα και εδώ είναι το καλύτερο για μένα.»

Exit mobile version