Ηράκλειο: Ψευδής η καταγγελία βιασμού από την 32χρονη Γαλλίδα

Ηράκλειο: Ψευδής η καταγγελία βιασμού από την 32χρονη Γαλλίδα

Μετά την απολογία του το Σάββατο, ο 46χρονος εργαζόμενος σε μπαρ της Χερσονήσου αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, ενώπιον των ανακριτικών αρχών στο Ηράκλειο. Ο άνδρας είχε καταγγελθεί ψευδώς από 32χρονη τουρίστρια γαλλικής υπηκοότητας για βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η Γαλλίδα ισχυρίστηκε στις αστυνομικές αρχές ότι το περιστατικό συνέβη ενώ διασκέδαζε με τον σύντροφό της στο μπαρ και πήγε στην τουαλέτα. Όπως ανέφερε, ο 46χρονος την ακολούθησε εκεί και -όπως ψευδώς ισχυρίστηκε- τη βίασε.

Η πλευρά του 46χρονου, όμως, υποστηρίζει ότι η γυναίκα φλέρταρε επιδεικτικά τον εργαζόμενο και ότι εκείνη τον ακολούθησε στην αποθήκη του μαγαζιού, όταν αυτός πήγε εκεί για δουλειά. Ο εργαζόμενος παρουσιάστηκε ενώπιον των αρχών συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του -μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία- και ζήτησε να απολογηθεί αμέσως μετά την άσκηση της σχετικής ποινικής δίωξης.

Ο συνήγορός του, Νίκος Καρουζάκης, ανέφερε την ύπαρξη βιντεοληπτικού υλικού το οποίο αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του πελάτη του και ότι η 32χρονη έκανε ψευδή καταγγελία βιασμού. Επίσης, υποβλήθηκε μήνυση κατά της 32χρονης για ψευδή καταγγελία.

Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι η Γαλλίδα προχώρησε στην καταγγελία για να δικαιολογηθεί στον σύντροφό της που την αναζητούσε το επίμαχο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, δεν αποκλείει την ύπαρξη άλλων κινήτρων πίσω από την πράξη της τουρίστριας, βασισμένα σε τακτικές που έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από άλλες γυναίκες που επισκέπτονται το νησί για τουρισμό.

Exit mobile version