Εύβοια: Ιερέας πήγε σε παραλία για μπάνιο, αλλά τον πήραν στο κυνήγι γιαγιάδες– «Ανάξιος, θέλεις ξύρισμα»

Εύβοια: Ιερέας πήγε σε παραλία για μπάνιο, αλλά τον πήραν στο κυνήγι γιαγιάδες– «Ανάξιος, θέλεις ξύρισμα»

Δυσάρεστη τροπή πήρε το μπάνιο για έναν ιερέα σε παραλία της Εύβοιας, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο δύο ηλικιωμένων γυναικών.

Ο 39χρονος κληρικός είχε μεταβεί στην παραλία, έστρωσε την πετσέτα του μακριά από τις ξαπλώστρες και έβγαλε τα ρούχα του για να κολυμπήσει. Όμως, μισή ώρα αργότερα, δύο ηλικιωμένες γυναίκες που περνούσαν από το σημείο αντέδρασαν έντονα βλέποντάς τον στη θάλασσα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο ekklisiaonline.gr ότι οι γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν στον ιερέα, αποκαλώντας τον «ανάξιο» και λέγοντας ότι «χρειάζεται ξύρισμα» και ότι είναι «ντροπή του». Οι φωνές τους ξεσήκωσαν όλη την παραλία.

Ο κληρικός αναγκάστηκε να βγει από το νερό, αλλά αυτό πυροδότησε ακόμα περισσότερο την οργή των γυναικών, που συνέχισαν να φωνάζουν και να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του. Του ζήτησαν να σεβαστεί τον εαυτό του, το λειτούργημά του και την ιερότητα του τόπου, υπονοώντας ότι κοντά στην περιοχή βρίσκεται η Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ του Γέροντος. Απειλώντας τον με αναφορά, ανάγκασαν τον ιερέα να μαζέψει γρήγορα τα πράγματά του και να αποχωρήσει βιαστικά από την παραλία.

Exit mobile version