Λαμία: Επίθεση με οπαδικά κίνητρα – Τέσσερις τραυματίες – Ανθρωποκυνηγητό ως την Θεσσαλονίκη

Λαμία: Επίθεση με οπαδικά κίνητρα - Τέσσερις τραυματίες - Ανθρωποκυνηγητό ως την Θεσσαλονίκη

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό από τη Φθιώτιδα έως τη Θεσσαλονίκη, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει πέντε άτομα που εμπλέκονται σε αιματηρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα στις Ράχες Φθιώτιδας, τα ξημερώματα της Κυριακής. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων.

Το επεισόδιο ξεκίνησε σε παραλιακό μπαρ, όπου η ομάδα των πέντε νεαρών άρχισε να προκαλεί μια παρέα παιδιών από τη Στυλίδα, ρωτώντας τους ποια ομάδα υποστηρίζουν. Όταν τα παιδιά αποφάσισαν να αποχωρήσουν, οι πέντε δράστες, που επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, τους έστησαν καρτέρι κλείνοντάς τους τον δρόμο και άρχισαν να τους επιτίθενται. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας νεαρός με δύο μαχαιριές στο χέρι και ένας άλλος στην πλάτη, ενώ ένας 17χρονος και ο 48χρονος πατέρας ενός από τα θύματα δέχθηκαν χτυπήματα με σφυρί και κλομπ.

Τα τραυματισμένα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας και στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας για τις πρώτες βοήθειες. Παρά την αναζήτηση των αστυνομικών δυνάμεων, οι δράστες δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, από την προανάκριση προέκυψε ότι ένας από τους δράστες, ένας 17χρονος, είχε εμπλακεί σε προηγούμενο επεισόδιο με μαχαίρι που είχε σημειωθεί πριν από λίγες ημέρες στο Μαρίνι Στυλίδας. Οι υπόλοιποι δράστες φαίνεται να είναι φίλοι του και οπαδοί της ίδιας ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.

Exit mobile version