Εύκολο και γρήγορο σνακ με ραβιόλια στη φριτέζα αέρος

Εύκολο και γρήγορο σνακ με ραβιόλια στη φριτέζα αέρος

Τα ραβιόλια είναι σίγουρα ένα αγαπημένο μας ζυμαρικό. Τι θα λέγατε όμως να τα σερβίρετε ως σνακ με ένα γευστικό dip; Με την παρακάτω, γρήγορη συνταγή στη φριτέζα αέρος, τα ραβιόλια γίνονται τραγανά και ό,τι πρέπει για ένα νόστιμο σνακ όταν έχετε φίλους στο σπίτι.

Η συνταγή χρειάζεται μόλις 15 λεπτά προετοιμασίας και 20 λεπτά μαγειρέματος.

Υλικά που θα χρειαστείτε για 12 κομμάτια:

Εκτέλεση της συνταγής:

  1. Σε ένα ρηχό μπολ, ανακατέψτε την τριμμένη φρυγανιά, την παρμεζάνα και τον βασιλικό. Σε δύο άλλα ρηχά μπολ, τοποθετήστε τα αυγά και το αλεύρι, αντίστοιχα.
  2. Βουτήξτε κάθε ραβιόλι στο αλεύρι, καλύπτοντας καλά και τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, βουτήξτε το στο αυγό και ακολούθως στο μείγμα της φρυγανιάς, πιέζοντας ελαφρά για να κολλήσουν τα τρίμματα.
  3. Τοποθετήστε τα ραβιόλι στο καλάθι της φριτέζας αέρος και ψεκάστε τα με σπρέι μαγειρέματος. Ψήστε τα για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Γυρίστε τα πλευρά, ψεκάστε τα ξανά και αφήστε τα για ακόμη 3-4 λεπτά.
  4. Αν επιθυμείτε, μόλις τα βγάλετε, μπορείτε να τα πασπαλίσετε με λίγο επιπλέον βασιλικό και παρμεζάνα.

Σερβίρετε τα τραγανά ραβιόλια με ζεστή σάλτσα μαρινάρα ως dip.

Exit mobile version