Ομελέτα στο φούρνο με ντομάτα και κολοκυθάκια

Ομελέτα στο φούρνο με ντομάτα και κολοκυθάκια

Δοκιμάστε αυτή την εύκολη και γρήγορη συνταγή. Μια ομελέτα ιδανική για ένα θρεπτικό και νόστιμο γεύμα, πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

Υλικά (για 4 άτομα):

Εκτέλεση της συνταγής:

  1. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τις ντομάτες, τις ελιές, την πιπεριά, το φρέσκο κρεμμύδι, το κολοκυθάκι, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για περίπου 3 λεπτά.
  2. Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάμε τα αβγά και το γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Προσθέτουμε τα λαχανικά και το κατίκι Δομοκού στο μείγμα των αβγών και ανακατεύουμε απαλά.
  4. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα μέτριο ταψί και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
  5. Αδειάζουμε το μείγμα των αβγών στο ταψί και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει.

Σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή και απολαμβάνουμε.

    Exit mobile version