Λέσβος: 32χρονος έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε στην Ξάνθη

Λέσβος: 32χρονος έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε στην Ξάνθη

Η κοινωνία της Λουτρόπολης Θερμής έχει βυθιστεί στη θλίψη μετά τον τραγικό θάνατο του 33χρονου Ραφαήλ, εκπαιδευτή αλεξιπτώτου πλαγιάς (παρά πέντε), ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια πτήσης, που έμελλε να είναι η τελευταία του. Ο νεαρός άνδρας, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, άφησε την τελευταία του πνοή κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο, όμως η τραγωδία δεν σταματά εκεί.

Η οικογένειά του ζει μια απίστευτη τραγωδία, καθώς η μητέρα του έχει ήδη χάσει δύο παιδιά στο παρελθόν σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, και τώρα αντιμετωπίζει την τρίτη απώλεια. Ο 33χρονος βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγό του και το ένα από τα δύο παιδιά του, ηλικίας μόλις δύο ετών, όταν αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια πτήση στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη, η οποία κατέληξε μοιραία. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο Ραφαήλ έχασε τον έλεγχο του ανεμόπτερου και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η τοπική κοινωνία της Θερμής στη Λέσβο αδυνατεί να πιστέψει την απώλεια του Ραφαήλ. Με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, οι συγχωριανοί του εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους και τη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του, αλλά και στη μητέρα του, που βιώνει για τρίτη φορά τη συντριπτική απώλεια ενός παιδιού. Με συγκίνηση μιλούν για τον Ραφαήλ, τονίζοντας ότι ήταν ένας άνθρωπος με χρυσή καρδιά.

Exit mobile version