Καρπενήσι: ψευδής η καταγγελία βιασμού της 17χρονης – Παραδέχτηκε ότι έγινε με συναίνεσή της

Καρπενήσι: ψευδής η καταγγελία βιασμού της 17χρονης - Παραδέχτηκε ότι έγινε με συναίνεσή της

Ακόμα μία ψευδής καταγγελία βιασμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η 17χρονη Γερμανίδα αθλήτρια του Tae Kwon Do είχε καταγγείλει ψευδώς τον 14χρονο συναθλητή της για βιασμό σε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Καρπενησίου.

Η 17χρονη από το Βούπερταλ αρχικά είχε καταγγείλει ότι ο 14χρονος συναθλητής της την είχε βιάσει το απόγευμα της Δευτέρας (26.08.2024) στο δωμάτιο 301 και πως είχε ολοκληρώσει την ερωτική πράξη. Ωστόσο, μετά από εξέταση παιδοψυχολόγου, η 17χρονη αναγκάστηκε να αποσύρει τις καταγγελίες και να παραδεχτεί πως ήταν όλα ψέματα. Παραδέχτηκε πως υπήρξε συναίνεση στη σεξουαλική πράξη και πως τον κατήγγειλε ψευδώς για βιασμό. Ο 14χρονος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Η 17χρονη κοπέλα ανέφερε ότι συμμετείχε στο προπονητικό Camp Taekwondo, το οποίο διεξάγεται από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου 2024 στις αθλητικές εγκαταστάσεις ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Κατά τη διάρκεια του camp, η κοπέλα και ο συναθλητής της επικοινωνούσαν μέσω social media και έκαναν προπόνηση μαζί.

Στην αρχική της κατάθεση, η οποία αποδείχθηκε ψευδής, η 17χρονη ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 26ης Αυγούστου στο δωμάτιο 301 του ξενοδοχείου. Σύμφωνα με το σήμα της ΕΛ.ΑΣ, η 17χρονη ανέφερε ότι πήγε στο δωμάτιο 301 για να συναντήσει έναν Έλληνα συναθλητή της. Εκεί βρισκόταν ο 14χρονος, με τον οποίο είχε γνωριστεί τις προηγούμενες ημέρες μέσω κοινών φίλων και με τον οποίο επικοινωνούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην κατάθεσή της, ανέφερε ότι ο 14χρονος, χρησιμοποιώντας σωματική βία, την οδήγησε στο πάνω μέρος του δωματίου, την έσπρωξε στο κρεβάτι, της αφαίρεσε τα ρούχα και, κρατώντας το στόμα της κλειστό με το ένα χέρι του, προέβη σε γενετήσια πράξη χωρίς τη θέλησή της. Ωστόσο, μετά από εξέταση από παιδοψυχολόγο, η 17χρονη αναγκάστηκε να ανακαλέσει τις κατηγορίες, παραδεχόμενη ότι η σεξουαλική συνεύρεση έγινε με συναίνεση.

Σύμφωνα με την δικογραφία στην ψευδή κατάθεση της 17χρονης την στιγμή που ολοκληρώθηκε η ερωτική τους πράξη: «Ακούστηκε ένας θόρυβος από την πόρτα του δωματίου και όταν ο 14χρονος κατέβηκε να δει ποιος ήταν, τότε η 17χρονη ανασηκώθηκε, ντύθηκε  και κατέβηκε στο κάτω χώρο του δωματίου, οπού διαπίστωσε ότι εκεί βρισκόταν ο προπονητής του στον οποίο όμως δεν ανέφερε κάτι για το συμβάν. Στη συνέχεια η παθούσα ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησής της και περί ώρα 22:30 της 26-08-2024, ανέφερε το συμβάν στη Γερμανίδα συνοδό της και στους γονείς της, που βρίσκονται στη Γερμανία». Η 17χρονη Γερμανιδα, μετέβη στο Τ.Α. Καρπενησίου και κατήγγειλε τον 14χρονο στις 02:45. 

Σε συνέχεια της καταγγελία, η 17χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγους. Ωστόσο, κατά την εξέτασή της υπέπεσε σε αντιθέσεις και τελικά παραδέχτηκε ότι υπήρξε συναίνεση στη σεξουαλική πράξη. Τελικά δήλωσε ότι ψευδώς κατήγγειλε τον ανήλικο για βιασμό.

Exit mobile version