Φιλοθέη: Συμπλοκή μεταξύ νεαρών – Ένας τραυματίας, 2 συλλήψεις

Φιλοθέη: Συμπλοκή μεταξύ νεαρών - Ένας τραυματίας, 2 συλλήψεις

Συμπλοκή μεταξύ νεαρών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Φιλοθέη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 20χρονου. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το επεισόδιο συνέβη περίπου στις 2 τα ξημερώματα στην οδό Ολυμπιονίκου Διαδόχου Κωνσταντίνου, όπου περίπου 10 άτομα, που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα, επιτέθηκαν σε άλλο ΙΧ, στο οποίο βρίσκονταν 5 άτομα, σπάζοντας τα τζάμια του οχήματος και χτυπώντας τους επιβαίνοντες.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας 20χρονος, στην προσπάθειά του να διαφύγει, πήδηξε από ψηλό τοίχο και τραυματίστηκε. Η Πυροσβεστική κλήθηκε για τον απεγκλωβισμό του, και ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, μετά από έρευνες, εντόπισαν ένα όχημα με δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό και τους προσήγαγαν. Η προσαγωγή τους εξελίχθηκε σε σύλληψη, καθώς πρόκειται για έναν 30χρονο και έναν 23χρονο.

Επιπλέον, κοντά στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν δύο πτυσσόμενα γκλομπ, δύο ξύλινα δοκάρια και μία μεταλλική σωλήνα. Η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης.

Exit mobile version