Ρέθυμνο: Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν κτηνοτρόφο και του χάραξαν τη γλώσσα – Επίθεση με καυστικό υγρό είχε δεχθεί τον περασμένο Ιούλιο και ο γιος του

Ρέθυμνο: Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν κτηνοτρόφο και του χάραξαν τη γλώσσα – Επίθεση με καυστικό υγρό είχε δεχθεί τον περασμένο Ιούλιο και ο γιος του

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται κτηνοτρόφος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, μετά από επίθεση με πυροβολισμούς που δέχθηκε στα άκρα, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή το πρωί (6/9). Το περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Βιλανδρέδο Ρεθύμνης.

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε μόνος στο ποιμνιοστάσιό του, όταν άγνωστος ή άγνωστοι τον πυροβόλησαν πολλαπλές φορές στα χέρια και τα πόδια. Το πιο σοκαριστικό στοιχείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ότι η γλώσσα του θύματος φέρει χαρακιές. Παρά τα τραύματά του, ο 69χρονος κατάφερε να επικοινωνήσει με έναν από τους τρεις γιους του, ο οποίος στη συνέχεια ειδοποίησε τις αρχές.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από την ΕΡΤ Χανίων, η επίθεση αυτή συνδέεται με τη δολοφονική επίθεση με καυστικό υγρό σε έναν 26χρονο στον Κουμπέ Ρεθύμνου, που είχε συμβεί στα τέλη Ιουλίου 2024, με θύμα αυτής της επίθεσης τον γιο του κτηνοτρόφου. Για την επίθεση εκείνη είχαν συλληφθεί δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται στη φυλακή.

Το κίνητρο και για τις δύο επιθέσεις φαίνεται να είναι διαφορές που αφορούν μια μικρής αξίας έκταση γης στην περιοχή του Ρεθύμνου, για την οποία δύο οικογένειες βρίσκονται σε διαμάχη.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, ερευνώντας μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σημείο της επίθεσης. Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση και σοκ στους κατοίκους του χωριού.

Exit mobile version