Kate Gosselin: έδενε χειροπόδαρα τον 12χρονο γιο της και τον άφηνε μέρες στο υπόγειο

Kate Gosselin: έδενε χειροπόδαρα τον 12χρονο γιο της και τον άφηνε μέρες στο υπόγειο

Ο γιος της γνωστής τηλεπερσόνας Kate Gosselin έδωσε μια συνταρακτική συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε πως η μητέρα τον κακοποιούσε, ισχυριζόμενος ότι τον έκλεισε σε ίδρυμα όταν ήταν 12 ετών για να μην αποκαλύψει όσα είχε ζήσει.

Η Kate Gosselin έγινε διάσημη καθώς μετέτρεψε σε ριάλιτι την προσωπική της ζωή και της οικογένειάς της, αλλά κυρίως από την ανατροφή των εξάδυμων και των δίδυμων παιδιών της. Το ριάλιτι αυτό προβλήθηκε το διάστημα 2007-2017. Ο σύζυγός της Jon Gosselin την χώρισε και απομακρύνθηκε από τη σκηνοθετημένη ζωή που απαιτούσε η Kate να ζει ο ίδιος και τα παιδιά της.

Παρά το γεγονός ότι ο γιος της είναι πλέον 20 ετών, αποφάσισε να αποκαλύψει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωνε στα χέρια της μητέρας του, καθώς… ακόμη συνεχίζει να τον εκδικείται διότι δεν “συμμορφώνεται” στις απαιτήσεις της! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα The Sun αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της κακοποίησής του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η μητέρα του είναι εμμονική με τη δημοσιότητα και τα χρήματα. Όταν χώρισε, ξεσπούσε στα παιδιά της.

«Με έδενε χειροπόδαρα με τάιραπ και με άφηνε για μέρες στο υπόγειο, σε έναν χώρο που έφτιαξε μόνο για αυτό το λόγο. Με παρακολουθούσε από μια κάμερα. Τότε δεν είχα κανέναν να με βοηθήσει. Δεν είχα τα αδέλφια μου, δεν είχα δασκάλους στο σχολείο, δεν είχα φίλους. Δεν μου επέτρεπε να επισκέπτομαι τον πατέρα μου. Δεν είχα κανέναν να απευθυνθώ ή να μιλήσω. Μάλιστα, με απειλούσε ότι ακόμη κι αν μιλούσα… δεν θα με πίστευε κανείς!».

Η ίδια, φοβούμενη ότι ο γιος της θα αποκάλυπτε τη δράση της, αποφάσισε να τον κλείσει σε ίδρυμα για άτομα με ψυχικές ασθένειες για 22 μήνες! Μέσα από το ίδρυμα, ο νεαρός κατάφερε να γράψει στον πατέρα του ένα γράμμα με… κραγιόν! «Συγγνώμη, για αυτά που θα διαβάσεις, δεν είμαι τρελός, ούτε προσπαθώ να σε εξαπατήσω» έγραφε ο τότε 12χρονος ανήλικος. Κατάφερε να στείλει το γράμμα στον πατέρα του και εκείνος να τον πιστέψει.

Υπογραμμίζεται ότι ο πατέρας του, Jon Gosselin, είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών σε συνέχεια δικαστικής διαμάχης με την πρώην του. Ωστόσο, κατάφερε να βγάλει τον γιο του από το ίδρυμα και να τον πάρει μαζί του για να τον μεγαλώσει ο ίδιος.

Η Kate Gosselin συνέχισε την εκδίκησή της

Ο νεαρός θεώρησε πως ξέφυγε από τα νύχια της κακοποιήτριάς του. Ωστόσο, η Kate δεν σκόπευε να επιτρέψει σε πατέρα και γιο να ζήσουν ευτυχισμένοι. Όταν ο γιος της έγινε 20 χρονών κατετάγη στους Πεζοναύτες. Τότε, με εκδικητικό τρόπο, η η μητέρα του δημοσίευσε στο Instagram της φωτογραφίες του γιου της αναφέροντας ψευδώς ότι πάσχει από ψυχική διαταραχή, καθώς επίσης και τις ψευδείς διαγνώσεις. Η ίδια υποστήριξε πως ήταν ακατάλληλος να υπηρετήσει στον στρατό. Οι αναρτήσεις της πήραν τόσο μεγάλη έκταση που τελικά ο 20χρονος γιος της αποτάχθηκε από τους Πεζοναύτες.

Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο toofab, ορισμένοι αμερικανοί αξιωματούχοι -οι οποίοι θέλησαν να καθαρίσουν το όνομα του 20χρονου- υποστήριξαν ότι «δεν διαγνώστηκε ψυχικά άρρωστος, αλλά ο στρατός δεν ήθελε να ρισκάρει, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδί διάσημης περσόνας».

Ο 20χρονος γιος της δεν ανέφερε ακόμη αν θα κινηθεί δικαστικώς εναντίον της κακοποιήτριας μητέρας του. Τα υπόλοιπα παιδιά της κατά καιρούς έχουν αναφέρει την κακοποιητική συμπεριφορά της και πως θα προτιμούσαν να μεγαλώνουν με τον πατέρα τους.

Exit mobile version