Δ. Κουτσούμπας για τo άνοιγμα των σχολείων: “Καλή σχολική χρονιά – Όλοι μαζί μπορούμε να ρίξουμε φως στα σκοτάδια που θέλουν να απλώσουν”

Δ. Κουτσούμπας για τo άνοιγμα των σχολείων: "Καλή σχολική χρονιά – Όλοι μαζί μπορούμε να ρίξουμε φως στα σκοτάδια που θέλουν να απλώσουν"

«Ευχόμαστε καλή, δημιουργική και αγωνιστική σχολική χρονιά σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαίδευση. Στους γονείς, που βλέπουν την ελπίδα και τη χαρά στα παιδιά τους, αλλά ταυτόχρονα καλούνται να ανταπεξέλθουν σε όλο και πιο δύσκολες συνθήκες. Στους μαθητές, που αξίζουν να παλεύουν για το μέλλον τους, γιατί είναι το μέλλον. Στους εκπαιδευτικούς, που στηρίζουν τα παιδιά μας και γι’ αυτό πρέπει να υποστηρίζονται ουσιαστικά από την πολιτεία», ανέφερε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, προσθέτοντας:

«Το ΚΚΕ σας διαβεβαιώνει ότι δεν είστε μόνοι. Όλοι μαζί μπορούμε να αντισταθούμε στα απαράδεκτα σχέδια της κυβέρνησης, που οδηγούν σε ακόμη μεγαλύτερη συνωστισμό μαθητών σε κακοσυντηρημένα και συχνά επικίνδυνα σχολικά κτίρια.

Όλοι μαζί μπορούμε να ρίξουμε φως στο σκοτάδι που προσπαθούν να απλώσουν. Στο γκρίζο σκηνικό που επιδιώκουν να επιβάλουν, να αντιπαραθέσουμε την ελπίδα του αγώνα, της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης και της αλληλεγγύης. Έχουμε τη δύναμη. Για να φέρουμε πιο κοντά τις καλύτερες μέρες που μας αξίζουν».

Exit mobile version