Νέα Σμύρνη: παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τον αδερφό της η 43χρονη

Νέα Σμύρνη: παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τον αδερφό της η 43χρονη

Η 43χρονη από τη Νέα Σμύρνη και αδελφή του άτυχου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος, θεωρήθηκε βασική ύποπτη για την ανθρωποκτονία του από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Κατά την ανάκριση, η γυναίκα φέρεται να ομολόγησε την πράξη της και να υπέδειξε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, το οποίο είχε πλύνει και επιχείρησε να αποκρύψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη δήλωσε: «Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό, τσακωθήκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλα στον νεροχύτη».

Το χρονικό της δολοφονίας

Η 43χρονη γυναίκα έχει προσαχθεί ως βασική ύποπτη καθώς στην οικία που ζούσαν δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος παραβίασης. Αφότου δολοφονήθηκε ο άτυχος 46χρονος, η αδερφή του πήγε στις 10:15 το πρωί σε μια γειτόνισσα και της είπε:

«Ο αδελφός μου δεν ξυπνάει, δεν αναπνέει, είναι πεθαμένος στο σπίτι, δεν ξέρω τι να κάνω».

Η 43χρονη κάλεσε και ενημέρωσε την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου για τον νεκρό αδερφό της. Τότε ανέφερε ότι υπέστη ανακοπή. Στο σημείο μετέβη κοινωνική λειτουργός, που διαπίστωσε πως ο 46χρονος ήταν νεκρός ενώ στη συνέχεια κάλεσε το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν πως η σωρός του άτυχου άνδρα είχε ένα ευδιάκριτο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και εκδορές στον λαιμό. Τα στοιχεία αυτά παρέπεμπαν σε έγκλημα και συνεπώς κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Οι αστυνομικές αρχές που κατέφθασαν στο χώρο εντόπισαν το μαχαίρι με το οποίο φέρεται να δολοφονήθηκε ο άτυχος άνδρας. Ωστόσο, το μαχαίρι εντοπίστηκε πλυμένο στην κουζίνα, στοιχείο που υποδεικνύει απόπειρα παρακώλυσης της δικαιοσύνης και συγκάλυψη εγκλήματος. Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο κατέληξε πως υπάρχουν σαφείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ενώ το θύμα έφερε και εκδορές στον λαιμό και τα χέρια, με τις Αρχές να υποψιάζονται ότι ενδεχομένως προηγήθηκε πάλη.

Ταυτόχρονα, στα χέρια της 43χρονης αδερφής του είχαν εντοπιστεί αμυχές που είχαν προβληματίσει τους αστυνομικούς ως προς την εμπλοκή της στην ανθρωποκτονία. Τα ευρήματα που εντοπίστηκαν μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες -και παρά το γεγονός ότι η 43χρονη φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις της- θεωρείται αδύνατον να ληφθεί κατάθεση επειδή η γυναίκα θεωρείται ΑΜΕΑ. Σύμφωνα με τον ψυχολόγο που μίλησε μαζί της υπήρξε μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία και συνεπώς τα πάντα εξαρτώνται από τα εργαστηριακά αποτελέσματα και τα αποδεικτικά στοιχεία.

Για όλα τα στοιχεία της υπόθεσης θα ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας από την Ασφάλεια.

Exit mobile version