Σάσσεξ: 38χρονη μαχαίρωσε το “όργανο” του συντρόφου της – «Αρνήθηκε να κάνουμε σεξ»

Σάσσεξ: 38χρονη μαχαίρωσε το "όργανο" του συντρόφου της - «Αρνήθηκε να κάνουμε σεξ»

Μια 38χρονη πιανίστρια στο Σάσσεξ της Βρετανίας καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκισης, καθώς μαχαίρωσε τον σύντροφό της κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και στη συνέχεια τον περιέλουσε με χλωρίνη. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη τον Απρίλιο του 2023, στο σπίτι της κατηγορούμενης.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η πιανίστρια δήλωσε ότι προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια επειδή ο σύντροφός της αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, το επεισόδιο ξεκίνησε μετά από μια αρχική ερωτική συνεύρεση, στην οποία η ίδια δεν κατάφερε να ολοκληρώσει, σε αντίθεση με τον σύντροφό της.

Αργότερα, ο άνδρας την ενημέρωσε ότι έπρεπε να φύγει για κάποιες εξωτερικές υποχρεώσεις, απορρίπτοντας την πρότασή της για μια ακόμη προσπάθεια ερωτικής συνεύρεσης. Όταν επέστρεψε αρκετές ώρες αργότερα, αρνήθηκε ξανά το αίτημά της, λέγοντας ότι ήταν κουρασμένος.

Σε εκείνο το σημείο, όπως παραδέχτηκε η ίδια στο δικαστήριο, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον τραυμάτισε στη βουβωνική περιοχή. Μετά την επίθεση, τον περιέλουσε με χλωρίνη, ενώ ο τραυματισμένος άνδρας προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια.

Η δράστις ομολόγησε ότι στόχος της ήταν να τραυματίσει σοβαρά τον σύντροφό της, καθώς ένιωθε εκδίκηση για την επανειλημμένη άρνησή του να ανταποκριθεί στο ερωτικό της κάλεσμα.

Το θύμα περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε πριν καταφέρει να φτάσει στα επείγοντα του κοντινότερου νοσοκομείου. Στην κατάθεσή του, ανέφερε: «Αρχικά ένιωσα ένα παράξενο υγρό να κυλάει στο πρόσωπό μου… στα μάτια, στα μάγουλα και στο στόμα μου. Σηκώθηκα και κατάλαβα ότι υπήρχε κάτι υγρό και ανάμεσα στα πόδια μου. Στην αρχή νόμιζα ότι από τον φόβο μου είχα χάσει τον έλεγχο, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησα ότι αυτό που έτρεχε ήταν αίμα από τη βουβωνική μου περιοχή». Συνέχισε λέγοντας: «Βγήκα έξω στον δρόμο και κατάφερα να βρω ένα ταξί, το οποίο με μετέφερε στα επείγοντα του κοντινού νοσοκομείου».

Παράλληλα, μαρτυρίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε μια ταραχώδη σχέση, με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις να αποτελούν συχνό φαινόμενο. Οι ψυχολόγοι που εξέτασαν την 38χρονη κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας, η οποία συνοδεύεται από τάσεις προς σχιζοφρένεια.

Exit mobile version