Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε η γυναίκα ότι σκότωσε με μαχαίρι τον αδελφό της – Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία

Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε η γυναίκα ότι σκότωσε με μαχαίρι τον αδελφό της - Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία

Η γυναίκα που κατηγορείται για τη δολοφονία του αδελφού της στη Νέα Σμύρνη οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή. Ο εισαγγελέας της απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε βάρος μέλους της οικογένειάς της, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η κατηγορούμενη, η οποία φέρεται να πάσχει από νοητικά και ψυχιατρικά προβλήματα, ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επικοινωνία μεταξύ της γυναίκας και των αστυνομικών ήταν δύσκολη, και παρευρισκόταν ψυχολόγος για να βοηθήσει στη διαδικασία. Κατά την κατάθεσή της, περιέγραψε πως σκότωσε τον αδελφό της. Φέρεται να είπε ότι όταν επέστρεψε στο σπίτι, βρήκε τον αδελφό της στον καναπέ, και όταν εκείνος της ζήτησε ένα ποτήρι νερό, εκείνη πήρε ένα μαχαίρι και τον σκότωσε.

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη ήταν αυτή που ειδοποίησε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης για τον θάνατο του αδελφού της. Αρχικά, δεν ήταν σαφές αν επρόκειτο για δολοφονία, αλλά ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.

Exit mobile version