Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (15/09) ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Ντίνος Καρύδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938 και είχε μια ξεχωριστή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής. Ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών, ενώ άφησε το στίγμα του τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του, συνεργάστηκε με κορυφαίους σκηνοθέτες και συμμετείχε σε πληθώρα έργων, από κωμωδίες μέχρι δράματα.

Ήταν πατέρας της ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη και σύζυγος της ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου, και η οικογένειά του αποτελούσε σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

Στην ανάρτησή του, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει: «Αγαπημένε μου φίλε Καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα… Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστείρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς, μα κυρίως για την Τζούλια σου και την Σμαράγδα σου, υπέρμετρη… Θα σε αγαπάμε πάντα και θα σε αποχαιρετήσουμε την Τρίτη, 1:30 μ.μ., στο κοιμητήριο Ζωγράφου… Καλό ταξίδι λατρευτέ μας Ντινάκο».

Exit mobile version