Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 19/9/2024

Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 19/9/2024

Για σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024, αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα είναι παροδικά αυξημένες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια. Τις θερμές ώρες της ημέρας τα φαινόμενα θα εμφανιστούν επίσης σε περιοχές της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας, της Δυτικής και Κεντρικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και ενδεχομένως της Κρήτης. Η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν:

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις, ασθενείς έως μέτριοι 3-4 μποφόρ, και τοπικά στα 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο, θα επικρατούν νότιοι άνεμοι, ασθενείς, ενώ στο Βόρειο Ιόνιο θα φτάσουν έως τα 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες κατά τις θερμές ώρες, με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, ασθενείς, και στα ανατολικά θα φτάσουν έως τα 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που θα είναι παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου, με τους ανέμους στο Θερμαϊκό να πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, ασθενείς.

Exit mobile version