Συνέντευξη Γεροβασίλη στο MEGA: “Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ”

Συνέντευξη Γεροβασίλη στο MEGA: "Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ"

Στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” φιλοξενήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, όπου σχολίασε τις εσωκομματικές εξελίξεις που πυροδοτήθηκαν μετά την απομάκρυνση του Στέφανου Κασσελάκη από τη θέση του προέδρου.

«Προφανώς, θα υπάρξουν διεκδικητές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, και αυτοί οι διεκδικητές θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια. Έγιναν συζητήσεις για θέματα όπως το Πόθεν Έσχες ή το ποινικό μητρώο των υποψηφίων. Το κίνητρό μας δεν ήταν ο κ. Κασσελάκης, αλλά ζητήματα που έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν», ανέφερε, αναφερόμενη στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών και τα κριτήρια για την επιλογή νέου προέδρου.

Σχολιάζοντας την πορεία του Στέφανου Κασσελάκη, πρόσθεσε: «Δυστυχώς, παρά τις αρχικές ελπίδες, η εξέλιξη με τον κ. Κασσελάκη αποδείχθηκε δυσάρεστη για πολιτικούς και αξιακούς λόγους. Εκείνη την περίοδο, οι υποστηρικτές του θεώρησαν πως, ως νέος, άφθαρτος και επικοινωνιακός, θα μπορούσε να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέες κατευθύνσεις, μετά από αλλεπάλληλες ήττες».

Όπως είπε, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν σέβεται τις συλλογικές διαδικασίες του κόμματος, ενώ αποκάλυψε πως, πέρα από την Κατερίνα Νοτοπούλου, υπήρξαν και άλλοι που δέχτηκαν εκφοβισμό από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας πως ο κ. Κασσελάκης δεν έχει γνώση των θεμελιωδών αξιών της Αριστεράς. Παράλληλα, υπενθύμισε τους ακραίους χαρακτηρισμούς περί «κουκουλοφόρων» που είχε χρησιμοποιήσει ο πρώην πρόεδρος.

Η κ. Γεροβασίλη δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα για να ανταποκριθεί στα προβλήματα των πολιτών».

Exit mobile version