Βόλος: Ο 40χρονος που χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του, βρέθηκε νεκρός

Βόλος:Ο 40χρονος που χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του, βρέθηκε νεκρός

Η αναζήτηση του 40χρονου άνδρα, που είχε επιτεθεί με ψαροντούφεκο στον 69χρονο πατέρα του, είχε τραγική κατάληξη, καθώς η σορός του βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή στα Πευκάκια. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ως πιθανότερο σενάριο, ωστόσο περισσότερες πληροφορίες θα προκύψουν μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα, εντοπίστηκε και το μηχανάκι του 40χρονου, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει για να εξαφανιστεί, σύμφωνα με το gegonota.news.

Η επίθεση που είχε εξαπολύσει ο 40χρονος στον πατέρα του την Τρίτη φαίνεται να οφείλεται σε οικογενειακές διαφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., η σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών ξέσπασε μέσα στο σπίτι τους, όπου αρχικά, ο δράστης επιτέθηκε στον πατέρα του με μαχαίρι, χωρίς να τον τραυματίσει, και στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα ψαροντούφεκο με το οποίο τον πυροβόλησε στο στήθος.

Ο 40χρονος δεν σταμάτησε εκεί, αλλά επιτέθηκε ξανά στον πατέρα του, χρησιμοποιώντας άλλο ψαροντούφεκο. Αυτή τη φορά, τον χτύπησε στο κεφάλι, με τη μεταλλική βέργα να διαπερνά το κρανίο του 69χρονου από τον αριστερό κρόταφο και να εξέρχεται από τη δεξιά πλευρά.

Ο πατέρας του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι νευροχειρουργοί αφαίρεσαν τη μεταλλική βέργα σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Exit mobile version