Ιταλία: Άγαλμα έπεσε από μπαλκόνι στο κεφάλι τουρίστριας στη Νάπολη και τη σκότωσε

Ιταλία: Άγαλμα έπεσε από μπαλκόνι στο κεφάλι τουρίστριας στη Νάπολη και τη σκότωσε

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Ιταλία και διεθνώς από τον τραγικό θάνατο μιας γυναίκας στη Νάπολη, όταν ένα άγαλμα έπεσε στο κεφάλι της ενώ περπατούσε.

Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη την Κυριακή (15/09), όταν η 30χρονη Κιάρα Τζακόνις (Chiara Jaconis) από την Πάντοβα περπατούσε σε στενό της Νάπολης με τον σύντροφό της.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα άγαλμα έπεσε από μπαλκόνι στο κεφάλι της, προκαλώντας της σοβαρό τραυματισμό. Η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατέληξε δύο ημέρες αργότερα λόγω των σοβαρών τραυμάτων της.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η Κιάρα βρισκόταν στη Νάπολη για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, χωρίς να φαντάζεται ότι θα έχανε τη ζωή της με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

Μετά το σοκαριστικό δυστύχημα, πληροφορίες ανέφεραν ότι το άγαλμα έριξαν παιδιά που βρισκόντουσαν σε σπίτι κοντά στο σημείο. Η αστυνομία, σε συνεργασία με την Εισαγγελία της Νάπολης, εντόπισε το σπίτι από το οποίο έπεσε το αντικείμενο και προχώρησε στη σύλληψη των γονέων των δύο παιδιών.

Η αρχική κατηγορία για σωματική βλάβη εξ αμελείας, μετά τον θάνατο της άτυχης γυναίκας, αναβαθμίστηκε σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Οι γονείς ενός από τα παιδιά δήλωσαν στους ανακριτές ότι «δεν ήταν το παιδί μας που έριξε το αγαλματίδιο», ενώ παραμένουν υπό έρευνα από την Εισαγγελία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και παράλειψη ελέγχου.

Exit mobile version