ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις συμφωνεί για δεύτερο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ

ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις συμφωνεί για δεύτερο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ

Η προεκλογική εκστρατεία της Καμάλα Χάρις ανακοίνωσε το Σάββατο (21/9) ότι αποδέχθηκε την πρόταση του CNN για δεύτερο προεδρικό ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ στις 23 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει ότι δεν θα υπάρξουν άλλα ντιμπέιτ μετά το debate που πραγματοποιήθηκε από το ABC News στις 11 Σεπτεμβρίου. Προηγουμένως, είχε αναφέρει ότι θα αποδεχόταν τη συμμετοχή σε ένα ντιμπέιτ που θα διοργανωνόταν από το Fox News.

Η Τζεν Ο’ Μάλεϊ Ντίλον, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Καμάλα Χάρις, δήλωσε: «Ο αμερικανικός λαός αξίζει άλλη μια ευκαιρία να δει την Αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ να συζητούν πριν από τις εκλογές. Θα ήταν πρωτοφανές στη σύγχρονη ιστορία να υπάρξει μόνο ένα ντιμπέιτ γενικών εκλογών. Τα ντιμπέιτ προσφέρουν στους ψηφοφόρους μια μοναδική δυνατότητα να συγκρίνουν τους υποψηφίους και τα οράματά τους για το μέλλον της χώρας».

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η Κάμαλα Χάρις είναι «έτοιμη για μια ακόμα ευκαιρία να μοιραστεί τη σκηνή με τον Ντόναλντ Τραμπ» και έχει αποδεχτεί την πρόταση του CNN για το ντιμπέιτ στις 23 Οκτωβρίου. Κάλεσε τον Τραμπ να συμφωνήσει, τονίζοντας ότι το ντιμπέιτ αυτό θα έχει την ίδια μορφή και τους ίδιους κανόνες που είχαν χρησιμοποιηθεί στο προηγούμενο ντιμπέιτ του CNN τον Ιούνιο, στο οποίο ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι βγήκε νικητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν συμμετείχαν σε ντιμπέιτ που είχε καταστροφικά αποτελέσματα για τον Μπάιντεν, καθώς τον οδήγησαν να αποσυρθεί από την προεκλογική κούρσα περίπου ένα μήνα αργότερα.

Exit mobile version