Παγκράτι: Άγρια συμπλοκή έξω από σχολείο μεταξύ μαθητών και εξωσχολικών – Δύο μαθητές στο νοσοκομείο

Παγκράτι: Άγρια συμπλοκή έξω από σχολείο μεταξύ μαθητών και εξωσχολικών - Δύο μαθητές στο νοσοκομείο

Σοκ έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφόρησε την Κυριακή (22/9), το οποίο καταγράφει μια άγρια συμπλοκή μαθητών και εξωσχολικών έξω από σχολικό συγκρότημα στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν τρεις ανήλικοι ήρθαν διαπληκτίστηκαν με έναν 16χρονο εντός του σχολείου, προκαλώντας του ελαφρύ τραυματισμό σε αγκώνα και πλάτη. Την επόμενη ημέρα, οι ίδιοι δράστες περίμεναν τον 16χρονο και την παρέα του μετά το σχολείο. Μαθητής που βρισκόταν στο σημείο δήλωσε: «Κάποια παιδιά πήραν ξύλα και άρχισαν να χτυπούν όποιον έβρισκαν. Νόμιζαν ότι όλοι ήταν εναντίον τους. Κάποιοι έτρεξαν σπίτια τους, αλλά άλλοι έμειναν και παρακολουθούσαν. Οι καθηγητές προσπάθησαν να τους σταματήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν λόγω της έντασης της μάχης».

Ένας πατέρας περιέγραψε ότι στη διάρκεια του επεισοδίου εμφανίστηκαν και μαχαίρια. «Αφού σχόλασαν τα παιδιά, η κόρη μου και η παρέα της βγήκαν από το σχολείο. Την κυνήγησε μια ομάδα τριών ατόμων, δύο από τους οποίους κρατούσαν μαχαίρι. Φοβισμένες έφυγαν και ήρθαν σπίτι. Τελικά, επιτέθηκαν σε έναν νεαρό, τον τραυμάτισαν και ασθενοφόρο τον παρέλαβε», είπε χαρακτηριστικά.

Δύο μαθητές τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύματα σε αυχένα και πρόσωπο. Οι γονείς ενημερώθηκαν για το περιστατικό μέσω email, ενώ η αστυνομία συνέλαβε έναν 17χρονο και αναζητά τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι τέτοια περιστατικά βίας και έντασης μεταξύ μαθητών είναι συχνά, ενώ πολλές φορές έχουν σημειωθεί ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

Exit mobile version