ΣΥΡΙΖΑ: Η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια πρόεδρος

ΣΥΡΙΖΑ: Η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια πρόεδρος

Η Όλγα Γεροβασίλη, που το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο των εξελίξεων εντός του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024, ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κα Γεροβασίλη ανέφερε πως έχει αποφασίσει να μην συμμετάσχει στην κούρσα για την προεδρία και τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επέδειξε μεγάλη υπομονή με τον κ. Κασσελάκη».

Επιπλέον, δήλωσε πως «υπάρχει ένας οργανωμένος στρατός που δολοφονεί χαρακτήρες, και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε μεγάλη ανοχή απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη». Πρόσθεσε επίσης ότι «πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην κερδίσει ξανά, και θα συστρατευθώ προς αυτή την κατεύθυνση. Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι μόνο ένας».

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει σε περίπτωση που επανεκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, η ίδια απάντησε ότι «θα δούμε, τα σενάρια είναι πολλά». Όσον αφορά το αν θα ανακοινώσει ποιον θα στηρίξει στις εκλογές, η κα Γεροβασίλη απάντησε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να αποτελέσει μια εναλλακτική για τη χώρα. Απευθυνόμαστε από το δημοκρατικό κέντρο μέχρι την Αριστερά».

Τέλος, εξέφρασε την προσωπική της επιθυμία λέγοντας: «Θα ήθελα μια μεγάλη Κεντροαριστερά στη χώρα, με το ΠΑΣΟΚ και, δυνητικά, με τον Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής».

Exit mobile version