Ιεράπετρα: 63χρονος ποδηλάτης έπεσε πάνω σε χωματουργικό μηχάνημα – Ακρωτηριάστηκε το δεξί του χέρι

Ιεράπετρα: 63χρονος ποδηλάτης έπεσε πάνω σε χωματουργικό μηχάνημα - Ακρωτηριάστηκε το δεξί του χέρι

Ένας 63χρονος άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στην Ιεράπετρα, έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του. Ο άνδρας έχασε το δεξί του χέρι, το οποίο ακρωτηριάστηκε στο ύψος του βραχίονα, όταν συγκρούστηκε με χωματουργικό μηχάνημα.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή και, μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να τον υποβάλουν σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για να σταματήσει η αιμορραγία και να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του. Παρά τις προσπάθειες να οργανωθεί αεροδιακομιδή του 63χρονου σε εξειδικευμένα νοσοκομεία της Αθήνας για πιθανή συγκόλληση του χεριού του, αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω των σοβαρών συνοδών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, τα οποία καθιστούσαν τη μεταφορά του επικίνδυνη.

Το τραγικό περιστατικό προκάλεσε σοκ στους διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι έσπευσαν να παραλάβουν τον ακρωτηριασμένο άνδρα και μάζεψαν το αποκομμένο μέλος του από τον δρόμο.

Ο 63χρονος ήταν γνωστός στα νοσοκομεία της περιοχής λόγω των χρόνιων αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, καθώς χρειαζόταν καθημερινά υποστήριξη με οξυγόνο. Οι φίλοι του στην Ιεράπετρα ενημέρωσαν την οικογένειά του, η οποία ζει στο εξωτερικό και στη Δράμα, για την κατάσταση της υγείας του.

Exit mobile version