Σερβία: Οπαδοί της Παρτιζάν τραυμάτισαν τον προπονητή της ομάδας τους μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα

Σερβία: Οπαδοί της Παρτιζάν τραυμάτισαν τον προπονητή της ομάδας τους μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα

Οι οπαδοί της Παρτιζάν επιτέθηκαν στον προπονητή της ομάδας τους, Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, μετά τη συντριπτική εντός έδρας ήττα με 4-0 από τον Ερυθρό Αστέρα, σε αγώνα του πρωταθλήματος Σερβίας.

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν προπονητής του ΠΑΟΚ, δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Παρτιζάν. Η ήττα της ομάδας προκάλεσε οργή, με τον ίδιο να εμφανίζεται στη συνέντευξη Τύπου με τσιρότα στο πρόσωπο και γρατζουνιές, δημιουργώντας σοκ με την εικόνα του.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι τραυματισμοί προήλθαν από ένα τζάμι που έσπασε στα αποδυτήρια και τον τραυμάτισε, αρνούμενος οποιαδήποτε φυσική επίθεση από τους οπαδούς. Εξήγησε ότι το τζάμι έσπασε λόγω ρίψης αντικειμένων.

«Κατανοώ τα συνθήματα που ζητούν την παραίτησή μου, είναι φυσιολογική αντίδραση. Αλλά δεν δέχομαι την κατηγορία ότι πούλησα τον σύλλογο. Είναι ένα αηδιαστικό μήνυμα. Το να φύγω τώρα είναι το μικρότερο πρόβλημα. Δεν αποφεύγω τις ευθύνες. Το αποτέλεσμα είναι ντροπή για όλους, και περισσότερο για εμένα. Ζητώ συγγνώμη από κάθε οπαδό της Παρτιζάν», δήλωσε ο Στανόγεβιτς.

Η Παρτιζάν, μετά τον αποκλεισμό της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βρίσκεται στην 7η θέση του σερβικού πρωταθλήματος, μακριά από την κορυφή, γεγονός που έχει δημιουργήσει ένταση εντός του συλλόγου.

Exit mobile version