Συνέντευξη Μαρίας Συρεγγέλα στο ΕΡΤ NEWS : “Δεν υπάρχει εσωκομματική αντιπολίτευση στη ΝΔ”

Συνέντευξη Μαρίας Συρεγγέλα στο ΕΡΤ NEWS : "Δεν υπάρχει εσωκομματική αντιπολίτευση στη ΝΔ"

Η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δυτικής Αθήνας, Μαρία Συρεγγέλα, χαρακτήρισε «αντισυναδελφική» τη συμπεριφορά του Μάριου Σαλμά, επισημαίνοντας ότι δεν συνάδει με τις αρχές της παράταξης.

Σχολιάζοντας τη διαγραφή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας από το κόμμα κατά την εκπομπή «Newsroom» της ΕΡΤ NEWS, η κ. Συρεγγέλα υποστήριξε ότι αν και η κριτική είναι αναγκαία, η στάση του κ. Σαλμά δεν ήταν καλοπροαίρετη. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «ο κ. Σαλμάς είχε υποβάλει ερώτηση στην κ. Μενδώνη στις 25 Ιουνίου, στην οποία έλαβε απάντηση και τα απαραίτητα έγγραφα. Μάλιστα, δεν επανήλθε με δευτερολογία, δηλώνοντας ότι είχε καλυφθεί».

Η κ. Συρεγγέλα τόνισε πως «είναι άλλο ο συνταγματικός ρόλος των βουλευτών και άλλο το να βγαίνουμε στα μέσα ενημέρωσης κατηγορώντας συναδέλφους» και διέψευσε τις φήμες για εσωκομματική αντιπολίτευση στη ΝΔ. Όπως είπε: «η ΝΔ όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, είναι πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Αριστεράς, της Δεξιάς και του Κέντρου. Η ΝΔ είναι με το λαό και σε καμία περίπτωση δεν είναι με την ελίτ. Η ΝΔ είναι το κόμμα των πολλών. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε αυτήν, αλλά το πλεονέκτημα μας είναι ότι όταν θα βγούμε από μια αίθουσα συνεδριάσεων αυτές οι απόψεις, ακόμα κι αν είναι διαφορετικές, θα μας ενώσουν».

Exit mobile version