Νότια Αφρική: Συνελήφθη 38χρονη στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ με 68 αμπούλες κοκαΐνης στο στομάχι της

Νότια Αφρική: Συνελήφθη 38χρονη στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ με 68 αμπούλες κοκαΐνης στο στομάχι της

Μια 30χρονη γυναίκα από τη Ναμίμπια συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο OR Tambo του Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική, κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών, αφού ακτινογραφίες έδειξαν ότι είχε καταπιεί δεκάδες σφαιρίδια που πιθανόν περιέχουν κοκαΐνη, όπως μετέδωσε το SkyNews. Η αστυνομία έλαβε πληροφορίες ότι η γυναίκα επρόκειτο να προσπαθήσει να περάσει λαθραία ναρκωτικά από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τις αρχές, η γυναίκα συνελήφθη την Κυριακή ενώ περνούσε από τον έλεγχο του αεροδρομίου. Οι ακτινογραφίες στο νοσοκομείο έδειξαν 68 αμπούλες κοκαΐνης στο στομάχι της, οι οποίες στη συνέχεια αφαιρέθηκαν. Πρόκειται για το δέκατο άτομο που συλλαμβάνεται για παρόμοιο αδίκημα στο ίδιο αεροδρόμιο μέσα στους τελευταίους δύο μήνες.

Η αστυνομία της Νότιας Αφρικής υπογράμμισε τη δέσμευσή της να καταπολεμήσει το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, με τον εθνικό επίτροπο της αστυνομικής υπηρεσίας να δηλώνει πως «η Νότια Αφρική δεν είναι καταφύγιο για εγκληματίες». Η γυναίκα παραπέμφθηκε σε δίκη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Exit mobile version