Ισραηλινό χτύπημα στη Βηρυτό – Ισραηλινά Μέσα αναφέρουν ότι ο αρχηγός της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, είναι νεκρός – Διαψεύδει η Χεζμπολάχ

Ισραηλινό χτύπημα στη Βηρυτό - Ισραηλινά Μέσα αναφέρουν ότι ο αρχηγός της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, είναι νεκρός - Διαψεύδει η Χεζμπολάχ

Το ισραηλινό Κανάλι 12 μετέδωσε ότι, σύμφωνα με εκτιμήσεις στο Ισραήλ, ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, ενδέχεται να σκοτώθηκε σε χθεσινό χτύπημα των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF) στο υπόγειο αρχηγείο της οργάνωσης στη Βηρυτό.

Ο τίτλος στην οθόνη του καναλιού αναφέρει: «Η εκτίμηση στο Ισραήλ: Ο Νασράλα εξουδετερώθηκε».

Ένα δεύτερο ισραηλινό κανάλι, το Κανάλι 13, εμφανίζεται πιο συγκρατημένο, επισημαίνοντας: «Συγκρατημένη αισιοδοξία στο Ισραήλ: Το χτύπημα στον Νασράλα πέτυχε».

Νωρίτερα, το γραφείο μέσων ενημέρωσης της Χεζμπολάχ διέψευσε οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με ισραηλινή επίθεση στα νότια προάστια της Βηρυτού, χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Το Reuters ανέφερε ότι η Χεζμπολάχ δεν έχει κάνει καμία άλλη επίσημη δήλωση για τα ισραηλινά πλήγματα.

Η Jerusalem Post δημοσίευσε αρχικά ότι ο Νασράλα σκοτώθηκε, αλλά στη συνέχεια αναθεώρησε την είδηση, τονίζοντας ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη επιβεβαίωση.

Την ίδια στιγμή, το Κανάλι 12 στο Ισραήλ μετέδωσε ότι η κόρη του Νασράλα, Ζεϊνάμπ, φέρεται να σκοτώθηκε κατά την επιδρομή, αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση ούτε από τη Χεζμπολάχ ούτε από τις λιβανικές αρχές.

Exit mobile version