Ιωάννινα: Άγρια συμπλοκή έξω από το Γυμνάσιο Ελεούσας– Τραυματισμοί και προσαγωγές

Ιωάννινα: Άγρια συμπλοκή έξω από το Γυμνάσιο Ελεούσας– Τραυματισμοί και προσαγωγές

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης έξω από σχολείο στα Ιωάννινα, με νεαρούς τραυματίες να έχουν διακομισθεί στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα. Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι οι τραυματίες είναι μεταξύ 2 και 5, ο ακριβής αριθμός παραμένει αδιευκρίνιστος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, αφού νοσηλεύτηκαν, έφυγαν από το νοσοκομείο και μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων για να υποβάλουν μήνυση σε δύο άτομα, έναν πατέρα και τον γιο του, οι οποίοι θεωρούνται εμπλεκόμενοι στο περιστατικό και έχουν ήδη προσαχθεί. Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις για την εμπλοκή άλλων προσαχθέντων.

Η συμπλοκή συνέβη στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Ελεούσας, όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 40 με 50 άτομα. Κατά τη διάρκεια της έντασης υπήρξαν τραυματισμοί, πιθανότατα από σιδηρολοστό. Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν προσαγωγές και συνεχίζουν τις έρευνες.

Exit mobile version