Φυλακές Κορυδαλλού: Κινητά και μαχαίρια βρέθηκαν μετά από αιφνιδιαστική έφοδο της ΕΛ.ΑΣ.

Φυλακές Κορυδαλλού: Κινητά και μαχαίρια βρέθηκαν μετά από αιφνιδιαστική έφοδο της ΕΛ.ΑΣ.

Αιφνιδιαστική επιχείρηση στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε από πάνοπλους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν ελέγχους σε κελιά κρατουμένων.

Μεταξύ άλλων, οι αρχές έκαναν έρευνα στο κελί του προφυλακισμένου για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου, που σημειώθηκε στις 2 Ιουλίου 2024 στο Ψυχικό. Κατά πληροφορίες, βρέθηκε ένα σπασμένο κινητό τηλέφωνο στο κελί του.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στην Α’ πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος, όπου κρατούνται κυρίως άτομα που εμπλέκονται σε σοβαρές υποθέσεις. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν λεπτομερή έλεγχο σε περίπου 10 κελιά, όπου κατέσχεσαν μαχαίρια, αυτοσχέδια όπλα, κινητά τηλέφωνα και φορτιστές.

Εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. δήλωσαν πως η επιχείρηση είχε σκοπό να στείλει το μήνυμα ότι οι φυλακές δεν είναι «ξέφραγο αμπέλι» και δεν διέφερε από τους ελέγχους που γίνονται τακτικά για την ανακάλυψη παράνομων αντικειμένων. Άλλες αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η επιχείρηση εντάσσεται σε μια ευρύτερη προσπάθεια εντατικοποίησης των ερευνών και της συλλογής πληροφοριών το τελευταίο διάστημα.

Exit mobile version