Mηχανική βλάβη στο πλοίο «Έλυρος» που πήγαινε στην Κρήτη – Επέστρεψε στον Πειραιά – Πολύωρη ταλαιπωρία για 1.096 επιβαίνοντες

Mηχανική βλάβη στο πλοίο «Έλυρος» που πήγαινε στην Κρήτη - Επέστρεψε στον Πειραιά - Πολύωρη ταλαιπωρία για 1.096 επιβαίνοντες

Το πλοίο «Έλυρος» της ΑΝΕΚ υπέστη βλάβη ενώ βρισκόταν εν πλω, αφού είχε αναχωρήσει από τον Πειραιά στις 9 το βράδυ της Πέμπτης με προορισμό την Κρήτη, μεταφέροντας 977 επιβάτες και 119 μέλη πληρώματος. Περίπου μισή ώρα μετά την αναχώρηση, το πλοίο ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης στα φίλτρα των μηχανών, με τις διαδικασίες εξαέρωσης να ξεκινούν άμεσα.

Έπειτα από περίπου έξι ώρες, το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά. Επιβάτης ανέφερα ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές, αλλά το πλοίο αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα, καθώς αρχικά έσβησαν τα φώτα και στη συνέχεια οι μηχανές, ενώ υπήρξε πρόβλημα και με τον κλιματισμό.

Τελικά, μετά από αρκετές ώρες, οι μηχανικοί κατάφεραν να θέσουν τις μηχανές ξανά σε λειτουργία και το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής για την επισκευή της βλάβης.

Exit mobile version