Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε ο 60χρονος Γερμανός που αγνοούνταν από το απόγευμα της Παρασκευής – Είχε πάει για πεζοπορία στο μονοπάτι Ε4 από Σούγια προς Τρυπητή

Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε ο 60χρονος Γερμανός που αγνοούνταν από το απόγευμα της Παρασκευής - Είχε πάει για πεζοπορία στο μονοπάτι Ε4 από Σούγια προς Τρυπητή

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του Γερμανού τουρίστα που αγνοούνταν από το απόγευμα της Παρασκευής στη Σούγια, Χανίων, Κρήτης. Ο 60χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το βράδυ του Σαββάτου από πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε ξεκινήσει πεζοπορία μαζί με την παρέα του στο μονοπάτι Ε4 από τη Σούγια προς την Τρυπητή, όταν χάθηκαν τα ίχνη του, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των αρχών.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα και αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, όταν δύο γυναίκες που τον συνόδευαν ενημέρωσαν για την εξαφάνισή του μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112. Στις έρευνες συμμετείχαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Καμπανού και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, καθώς και η ΕΜΑΚ. Η επιχείρηση διάσωσης ενισχύθηκε με τη χρήση drone και τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου.

Exit mobile version