Παύλος Γερουλάνος, στη κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα, στο περιστύλιο της Παλιάς Βουλής: “Ή θα νικήσω τον Μητσοτάκη ή θα κάνω εκλογές για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ το ίδιο βράδυ”

Παύλος Γερουλάνος, στη κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα, στο περιστύλιο της Παλιάς Βουλής: “Ή θα νικήσω τον Μητσοτάκη ή θα κάνω εκλογές για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ το ίδιο βράδυ”

«Η μόνη υποψηφιότητα που διασφαλίζει αλλαγή ηγεσίας στον δεύτερο γύρο, είναι η δική μας υποψηφιότητα! Αυτό, που εμείς ξέραμε από την αρχή. Για αυτό, λοιπόν, απευθύνομαι σε κάθε μέλος και φίλο του ΠΑΣΟΚ που θα έρθει στην κάλπη, που πιστεύει ότι χρειάζεται αλλαγή σελίδας στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, για να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές: Στις 6 Οκτωβρίου, ζητώ την ψήφο σας! Με την εμπιστοσύνη σας, να πάμε στον δεύτερο γύρο», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα, στο περιστύλιο της Παλιάς Βουλής.

Τόνισε επίσης πως η δική του υποψηφιότητα εγγυάται την ανανέωση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως δεν θα υπάρξουν συμβιβασμοί ούτε εκπτώσεις. Παρά τις δημοσκοπήσεις και τις φήμες, ο κ. Γερουλάνος δήλωσε αποφασισμένος, σημειώνοντας:

«Την Κυριακή, ψηφίζουμε για πρωθυπουργό. Την Κυριακή ψηφίζουμε για τον άνθρωπο που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ και θα το απογειώσει. Που θα δώσει στο ΠΑΣΟΚ την αξία που αξίζει. Που θα κοιτάξει τον κ. Μητσοτάκη στα μάτια και θα του πάρει τις εκλογές, “την μπουκιά από το στόμα”».

Ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε στις αλλαγές που απαιτούνται για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έναντι της ΝΔ, με την πρώτη να αφορά την αλλαγή αρχηγού, αφήνοντας αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη:

«Δεν θέλουμε πρόεδρο με επιλεκτική μνήμη! Θέλουμε Πρόεδρο με κότσια! Να κάνει πρώτα κριτική στον εαυτό του, και μετά στους άλλους. Διότι, ο αρχηγός αναλαμβάνει την ευθύνη. Αυτό σημαίνει ηγέτης».

Στην ομιλία του, ο κ. Γερουλάνος δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει στην κυβέρνηση υπό την ηγεσία του και τόνισε: «Ή θα νικήσω τον Μητσοτάκη, ή θα κάνω εκλογές για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο βράδυ. Χωρίς αστερίσκους. Τόσο σίγουρος είμαι ότι θα νικήσουμε!»

«Οι αλλαγές που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλες αλλαγές και θέλουμε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα στο πλευρό μας. Αυτό ψηφίζουμε την Κυριακή. Διότι, αυτό περιμένει από εμάς η ελληνική κοινωνία. Δεν ερχόμαστε να διαχειριστούμε το σύστημα. Ερχόμαστε για να ανατρέψουμε το σύστημα».

Αναφέρθηκε, επίσης, στην ανάγκη αλλαγής του παραγωγικού προτύπου της χώρας, που θα στηρίξει τη μεσαία τάξη και τους αδύναμους, τονίζοντας ότι:

«Όλα συνδέονται με το Δημογραφικό. Η παιδεία, η υγεία, η εργασία, η στέγη, η ακρίβεια, η αισχροκέρδεια, το ασφαλιστικό, όλα».

Πρότεινε τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για το Δημογραφικό μετά τις εκλογές και τόνισε την ανάγκη για νέα ηγεσία που θα υπηρετήσει την ενότητα και θα δίνει τις μάχες παντού:

«Σας θέλω μαζί σε αυτήν την πορεία. Πλημμυρίστε τις κάλπες και την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή. Η μεγάλη συμμετοχή ανεβάζει το ΠΑΣΟΚ. Η μεγάλη συμμετοχή νομιμοποιεί τον νέο αρχηγό! Και με μεγάλη συμμετοχή ξεκινάμε το ταξίδι της νίκης στις επόμενες εκλογές».

Καταλήγοντας, ο κ. Γερουλάνος τόνισε:

«Για αυτό ζητώ την εμπιστοσύνη σας. Για αυτό ζητώ την ψήφο σας. Δώστε μου την ευκαιρία. Και σας υπόσχομαι ότι μαζί θα πάμε το ΠΑΣΟΚ μπροστά και την πατρίδα μας σε μια νέα εποχή ευημερίας και κοινωνικής δικαιοσύνης».

Exit mobile version